چطور تایید ایمیل ادمین در وردپرس را غیر فعال کنیم؟

در وردپرس 5.3 امکانی معرفی شد که ایمیل ادمین سایت را هر شش ماه یکبار چک می کرد که درست است یا خیر؟ بدین شکل که بعد از لاگین ادمین یک صفحه ای باز می شود و در آن نوشته است که آیا هنوز ایمیل شما فلان ایمیل است؟ اگر نیست بایستی فرآیند احراز ایمیل ادمین را مجدد را انجام دهید.
مشکل اینجاست که گاهی اوقات وردپرس زودتر از این 6 ماه ممکن است این موضوع را چک کند. حالا اگر بخواهید از شر این هشدار امنیتی که به نظرم مفید است خلاص شوید می توانید آموزش این پست را انجام دهید.
برای غیر فعال کردن این ویژگی وردپرس بایستی از افزونه Make Disable Admin Email Verification Prompt استفاده کنید. اسم این افزونه بسیار طولانی است. بعد از فعال شدن تنها کاری که انجام می دهد این است که یک تیک به تنظیمات وردپرس اضافه میکند. اگر در بخش عمومی تنظیمات وردپرس وارد شوید خواهید دید که در انتهای صفحه گزینه مربوط به غیر فعال شدن تاییدیه ایمیل اضافه شده که اگر تیک آن را بزنید و ذخیره کنید دیگر هشدار وردپرس را مشاهده نخواهید کرد.

موفق و پیروز باشید.