آموزشمطالب برتروردپرس

معرفی دو افزونه برای ایجاد پایگاه دانش در وردپرس

آیا شما برای کسب و کارتان می خواهید پایگاه دانش درست کنید؟ می دانید که به کمک یک پایگاه دانش خوب می توانید پشتیبانی مشتریان را سبک تر کنید و کاربر را به سمت پایگاه دانش بفرستید تا پاسخ سوالاتش را ابتدا در آنجا بگردد و اگر پیدا نکرد تیکت ارسال کند.

شرکت های مرتبط با خدمات IT یا نرم افزاری نیاز به پایگاه دانش دارند. در این پست دو افزونه معروف ایجاد پایگاه دانش در وردپرس را به شما معرفی می کنم.

افزونه اول BetterDocs است. این افزونه امکان ایجاد سطح بندی در مستندات را به شما می دهد، همچنین نیاز به قالب خاصی ندارد و با تمامی قالب های وردپرس کار می کند.

این افزونه از صفحه سازها و کدهای کوتاه کامل پشتیبانی می کند و می توانید دسترسی به آن را در هرجای قالب فعلی خود قرار دهید.

همچنین در کنار این موارد یک موتور جستجوی قوی داخلی دارد تا مستندات را واکاوی کند. در عین حال برای مستندات خود می توانید جدول راهنما نیز قرار دهید تا نکات کلیدی مستندات را کاربر مشاهده کند و با کلیک روی آنها ، به ابتدای مستند هدایت شود.

افزونه دومی که می خواهم معرفی کنم رقیب اصلی BetterDocs است. این افزونه weDocs نام دارد و یک مزیت عمده نسبت به افزونه قبلی دارد و آن این است که در تست ها مصرف منابع بسیار کمتری دارد.

رابط کاربری بسیار ساده ای برای مدیریت کامل مستندات دارد. همانند افزونه قبلی دارای قالب استاندارد نیست و با تمام قالب های معروف وردپرس همخوانی دارد . امکانات ابزارک و پشتیبانی از صفحه ساز ندارد ولی از کدهای کوتاه آن می توانید برای دور زدن این مشکلات استفاده کنید.

بهروز فیض

بهروز فیض هستم، موسس برانکس، یک سرویس طراحی سایت و طراحی اپلیکیشن. در این سایت علاوه بر دریافت خدمات طراحی ، می تونید در بخش بلاگ آموزش ها و مطالب گوناگون را مطالعه کنید. موفق و پیروز باشید.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا