معرفی ابزارهای معادل ChatGPT که برای بلاگرها و مارکترها مناسب هستند

در کشور ما چندی است که بلاگر را به معنای کسی که در اینستاگرام فعالیت می کند و روزمره هایش را به اشتراک می گذارد می شناسند، ولی بلاگر در اصل کسی است که پیرامون مسائل مختلف اجتماعی، هنری یا یک موضوع خاص ، نظرات شخصی اش را در قالب بلاگ ( متن و عکس ) یا در سوشال مدیا ( مثل توییتر یا اینستاگرام ) منتشر می کند. این موضوع برای مارکتر یا بازاریاب نیز صدق می کند. کسی که هم در سایت ها هم در سوشال مدیا فعال است و محصولات و خدمات مختلف را پروموت می کند منظور است.
حالا که مفهوم بلاگر و مارکتر را درست متوجه شدیم بریم سراغ معرفی ابزارهایی که معادل ChatGPT هستند. این ابزارها در بخش های مختلفی می توانند دستیار شما باشند ، از تولید عکس گرفته تا تولید متون اصلی و اورجینال، همچنین می توانید اگر سوالی ذهن تان را درگیر کرده از آنها کمک بگیرید.
اولین رقیب و نمونه Google Bard است.

گوگل بارد کمی ساده تر از چت GPT است ولی خب هزینه ای برای استفاده ندارد. اکثر سوالات شما را پاسخ می دهد. همچنین دائما به اینترنت دسترسی دارد. هم به متون دسترسی دارد و هم به کد دسترسی کامل دارد. به همین دلیل می تواند نتایج بهتری در سوالات به شما بعضا بدهد. متاسفانه به صورت عمومی در دسترس نیست و فقط با یک سری زبان ها کار می کند.
دومین نمونه Bing Chat است.
بینگ چت یک محصول در موتور جستجوی بینگ مایکروسافت است که با نسخه 4 ام چت GPT کار می کند که نسخه بروز تری است و برتری های زیادی نسبت به نسخه رایگان chatGPT دارد. مشکل اینجاست که بیشتر تمرکز این محصول روی گرداوری نتایج و دسته بندی آنهاست. ممکن است در تولید محتوای اورجینال خیلی کارآمد نباشد.
سومین نمونه YouChat است.
یوچت محصولی رایگان است که به زبان انگلیسی به شما خدماتی مشابه چت GPT می دهد. به اینترنت دسترسی کامل دارد و می تواند نتایج روز را بررسی کند. در کنار ایجاد پاسخ برای سوالات شما ، از نتایج وب بدست آمده نیز استفاده می کند تا بتواند دید کاملی پیرامون موضوع مورد بحث شما ، ایجاد کند. همچنین کد را متوجه می شود و می توانید در پروژه ها نرم افزاری از آن کمک بگیرید.
چهارمین نمونه Midjourney است.

اگر به دنبال تولید تصاویر اختصاصی با هوش مصنوعی هستید ابزار میدجرنی، بهترین است. میدجرنی با کمک هوش مصنوعی اقدام به تولید تصاویر می کند. از داده های ماقبل و اینترنت برای درک بهتر موضوع درخواستی شما بهره میبرد فقط مشکل استفاده اش این است که بایستی حتما عضو دیسکورد میدجرنی شوید تا بتوانید به بات آن دسترسی پیدا کنید.
پنجمین نمونه ChatSonic است.

چت سونیک یک محصول چند منظوره است. این محصول براساس GPT4 طراحی شده است. علاوه بر متن می تواند کد نیز به شما تحویل دهد و به همین دلیل می توانید در پروژه های نرم افزاری از آن استفاده کنید. همچنین برای تولید تصاویر نیز قابل استفاده است. سرعت خوبی هم دارد.
مورد آخر Bing Image Creator است.

این مورد از موتور هوش مصنوعی DALL E بهره می برد. هر کاربر می تواند روزی 25 تصویر به کمک آن تولید کند. اگر تصویر دلخواه تان را با جزئیات بالا توصیف کنید نتیجه بهتری دریافت خواهید کرد. اگر کلمات کلی استفاده کنید شاید کیفیت خوبی نصیبتان نشود.