بهترین پیتزای جهان کجاست؟

این پست برای بهتر کردن حال شماست 🙂
اگر مثل من خوره پیتزا باشید احتمالا کلی مستند درباره تاریخچه پیتزا دیدید، همه می دونیم که اصلیت پیتزا برمیگرده به ایتالیا و اینکه همه مواد اصلی پیتزا بایستی در محل رستوران تولید و در همان جا سرو شوند ولی خب خیلی ها هم عقیده دارند مهاجران ایتالیایی که به آمریکا رفتند پیتزا را به این شکلی که می شناسیم به دنیا معرفی کردند.
به گفته این افراد بروکلین مکه پیتزاست!
New Yorkers treat pizza like religion and Brooklyn is the Mecca.
نیویورکی ها پیتزا را مانند یک دین می بینند و بروکلین برای آنها حکم مکه را دارد. جمله بالا داخل سایت سیمپلی نیویورک نوشته شده است.
https://newyorksimply.com/best-pizza-brooklyn/

تصویر بالا احتمالا آب از دهان شما نیز راه انداخته است! پیتزای اصلی نئوپولیتن را شاهد هستید ، هنری که در نیویورک به آن خیلی بها داده می شود. در این پیتزا خمیر ، پنیر، سس مخصوص و مواد دیگری که به عنوان تاپینگ اضافه می شود همگی به زیبایی در کنار هم قرار گرفته اند. نکته اصلی این است که بیشتر این مواد در محل پیتزایی تولید می شود و فقط مواد خاص وارد می شوند. سعی هم این است که این مواد مستقیم از ایتالیا وارد شود.
تصویر زیر مربوط به برند لوکالی است . Lucali به گفته خیلی از سایت های مختلف بهترین پیتزای نیویورکی است. قدمتی بالا دارد و همچنان در آون های قدیمی خود پیتزا را به عمل می آورد. برخی از این آون ها مربوط به 50 سال پیش است.

در کشور خودمان هم جدیدا نئوپولیتن ها در حال مد شدن هستند که جای شکر دارد. پیتزایی که با خمیر کلفت یا پنیر زیاد شناخته می شود نه تنها مزه اصلی پیتزا نیست بلکه بسیار ناسالم نیز است. پیتزای نئوپولیتن خمیری خوشمزه دارد و شاید نیمی از مزه را شامل می شود.
برای آشنایی بیشتر به شما پیشنهاد می کنم برنامه مونچیز از Vice را در یوتیوب پیدا کنید و مشاهده کنید. لینک کانال رو می تونید در زیر مشاهده می کنید:
https://www.youtube.com/c/munchies
موفق باشید.