بعد از نصب وردپرس 6.1 چه کارهایی باید انجام دهیم؟

نمی دونم تا چه زمان های قدیم را به یاد می آورید. یک زمانی بود که ویندوز نصب می کردی بایستی بعدش یک چک لیست دو صفحه ای از کارهای مختلف را انجام می دادی تا ویندوز قابل استفاده بشه. مثلا کدک های تصویری و صوتی را نصب کنی، بعدش میرفتی سراغ نصب فونت های مختلف، اضافه کردن زبان فارسی ، نصب مایکروسافت آفیس و هزارتا کار دیگر، ولی ویندوزهای جدید اینطور نیستند، احتمال اینکه سخت افزاری توسط ویندوز شناخته نشود بسیار کم است. همچنین در پروسه نصب زبان دلخواه از شما سوال می شود و در واقع بعد از نصب کار خاصی لازم نیست.
در وردپرس هم به این شکل است، وردپرس 6.1 آنقدر پخته است که کار آنچنانی برای شما برای انجام وجود ندارد. ولی به کمک یک سری مواردی که در این پست به شما آموزش می دهم می توانید سایت خودتان را یک مرحله بالاتر از نصب پیش فرض وردپرس برده و از آن لذت ببرید.
وردپرس به صورت پیش فرض دارای سرویس ها و امنیت خوبی است ولی برای اینکه در فضای وب بتوانید از خودتان دفاع کنید نیاز است که از افزونه امنیتی خوب بهره ببرید. بهترین گزینه به نظر من برای کاربران ایرانی که نیازی به لایسنس نداشته باشد و در حالت عادی کلی امکانات به شما ارائه دهد Wordfence Security است. اگر نام آن را در بخش افزونه جستجو کنید براحتی می توانید آن را پیدا و نصب کنید.

بعد از فعال سازی آن لازم است که یک ایمیل برای ارسال اطلاعیه های آن وارد کنید و قوانین مرتبط با Wordfence را بپذیرید.

بعد از فعال شدن آن می توانید به آموزش قبلی ما مربوط به نحوه فعال سازی ورود دو مرحله ای و همچنین اضافه کردن کپچا در وردپرس به کمک Wordfence بروید.
این ها را بخوانیم: تنظیم ورود دو مرحله ای در وردپرس به کمک Wordfence | اضافه کردن کپچا ( ریکپچا ) در لاگین وردپرس و ووکامرس به کمک Wordfence | چرا استفاده از Wordfence Security ضروری است
بعد از نصب یک افزونه امنیتی خوب نوبت این است که زبان فارسی را ارتقا دهید. برای این منظور به نظر من افزونه wp shamsi را نصب کنید که در تصویر زیر مشاهده می کنید.

به کمک این افزونه می توانید مشخص کنید که مثلا زبان داشبورد شما فارسی یا انگلیسی باشد و با زبان سایت متفاوت باشد. همچنین یک سری فونت های زیبای فارسی را نیز به مخزن سایت شما اضافه می کند. در کنار این مسائل آرشیو شمسی و تاریخ شمسی در پست ها را نیز برای شما به درستی فعال می کند.
بعد از این افزونه نوبت یک مورد مهم می رسد. سرعت در سایت بسیار مهم است. یک راهکار برای افزایش سرعت استفاده از سرویس های کش می باشد. یکی از افزونه های بسیار خوب Lite Speed Cache است که می توانید آن را از مخزن وردپرس جستجو و نصب کنید.

درباره این افزونه آموزش های خوبی در سایت وجود دارد. آخرین مورد درباره نحوه پاکسازی راحت دیتابیس وردپرس از داده های بدرد نخور است که می توانید از لینک زیر مطالعه کنید:
بهینه سازی پایگاه داده وردپرس به کمک LiteSpeed Cache
حالا بهتر است به فکر سئوی سایت خود بیفتید. برای سئو افزونه های معروف زیادی وجودی دارد ولی پیشنهاد من استفاده از سئو همه کاره است ، نام انگلیسی آن که در مخزن وردپرس باید وارد کنید All in one SEO است.
این افزونه دارای نسخه رایگان و پولی است. نسخه پولی کاملا جایگزین نسخه رایگان نصب می شود و اگر شما نسخه پولی را تهیه کردید دیگر به نسخه رایگان برای اجرا نیازی ندارید. قبلا برای این افزونه آموزش های خوبی منتشر کردیم که بهترین های آنها شامل موارد زیر است:
نحوه اضافه کردن نقشه سایت وردپرسی به سرچ کنسول گوگل
نحوه ایجاد ریدایرکت 301 برای رفع مشکل 404 در وردپرس
چطور به گوگل موضوع اصلی پست های وردپرس را بگوییم؟ – سئو وردپرس
معرفی ابزار سئو سایت خبری در وردپرس
معرفی بهترین ابزارهای سئو برای سایت وردپرسی
چطور No Follow و عنوان به لینک های وردپرس اضافه کنیم؟
آموزش اضافه کردن وبسایت وردپرسی به Bing Webmaster Tools
با انجام گام های بالایی شما از لحاظ نرم افزاری کار خاصی ندارید و حالا بایستی به دنبال قالب مناسب کار خود باشید. برای مشاوره و طراحی سایت می توانید از ما مشاوره دریافت کنید و در صورت تمایل کار طراحی را به ما بسپارید. برانکس در زمینه طراحی سایت حدود 10 سالی است که فعالیت دارد.